Schilderwerk Buiten

Om buiten duurzaam schilderwerk te leveren komt heel wat kijken.
Aan de basis ligt altijd een goed onderhoudsplan en een technisch advies.
Natuurlijk kiezen wij hiervoor uitsluitend kwaliteitsproducten. Ook worden indien nodig regelmatig het vochtpercentage en de temperatuur gecontroleerd en geregistreerd.
Of het nu gaat om hout, beton, kunststof, baksteen, beplating, aluminium of staal SG&S biedt altijd de juiste bescherming.

Schilderwerk Binnen

Naast bescherming speelt bij binnenschilderwerk, soms nog meer dan bij buiten, de verfraaiing een belangrijke rol.
Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon- en leefklimaat.
Ook daar weten ze bij SG&S Schilderwerken het nodige van. Een deskundig kleuradvies.

Beton, Plafond, Vloer- en wandafwerking

Het afwerken van beton, baksteen, pleisterlagen, wanden en plafonds etc. met muurverven, betoncoatings en decoratieve effectverven is eveneens een van de werkzaamheden van SG&S.
Daarnaast brengen wij ook via spuitapplicatie de verschillende effect multi-color muurverven aan, waarmee prachtige resultaten worden verkregen.
Ook het aanbrengen van vloercoatings op galerijen, in magazijnen enz. wordt door SG&S uitgevoerd.

Winterschilder

Maak nu al gebruik van de aantrekkelijke Kortingen van de Winterschilder, voor het komende winterseizoen. Als de R weer in de maand zit, besteedt u extra zorg aan uzelf en aan uw huis. U wilt uw huis op orde hebben en het onderhoud hoort daarbij. Daarbij kunt u een beroep doen op de winterschilder. Deze specialist is al jaren in Nederland een begrip gedurende de wintermaanden. Van november tot en met maart staat de winterschilder paraat om al het binnenschilderwerk en wandafwerking onder handen te nemen. Kies voor nieuwe, verrassende kleurstellingen. Of behoud juist de sfeer en uitstraling in uw huis. De winterschilder is er voor particulieren, bedrijven/instellingen en verenigingen van eigenaren (VvE's).

U kunt een afspraak maken met SG&S tel.: 06 20 90 77 55 of u kunt ons mailen: info@smeekensschilderwerken.nl