De keuze is niet altijd even gemakkelijk. Prijs, snelheid van werken, grootte en naamsbekendheid, het zijn allemaal factoren bij de keuze. Maar over een aantal jaren zijn al die criteria bijna vergeten. Het enige wat dan nog telt, is de kwaliteit van het schilderwerk.

Daarom gaat SG&S systematisch en professioneel te werk. Er wordt veel aandacht besteed aan het voorbewerken. Zo wordt een goede basis gelegd voor het vakwerk. Bij de afwerking worden professionele gereedschappen en producten gebruikt. Hiermee kan in een korte tijd een optimaal resultaat worden bereikt. Er wordt nauwkeurig gewerkt en het resultaat zal u nooit teleurstellen.

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die hun werk met zorg uitvoeren. Daarbij maken wij niet alleen gebruik van de allerbeste verfproducten, maar ook van de beste materialen en nieuwste technieken.

Opleveringstijd

SG&S maakt met u duidelijke afspraken en houdt zich daaraan. Onze medewerkers komen op tijd en werken goed door om de overlast voor u minimaal te houden. De werkomgeving wordt opgeruimd en restmaterialen worden altijd afgevoerd volgens de milieueisen.

Het enige wat wij niet in de hand hebben is het weer. Bij regen, vorst of vochtigheid maar ook bij felle zon, kan het beter zijn om de werkzaamheden even uit te stellen. Dit gebeurd alleen als de door de weersomstandigheden, het te verwachten kwaliteitsniveau in de weg staat.

Uiteraard wordt er met de opdrachtgever overlegd en wij doen er alles aan om gemaakte planningsafspraken zoveel mogelijk na te komen.