Ons bedrijf is AF erkend, een keurmerk van de FOSAG, de ondernemersorganisatie voor schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche.

Elke drie jaar worden de aangesloten bedrijven onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole.
Standaard geven wij als Smeekens Glas– en Schilderwerken 4 jaar aflopende garantie op ons schilderwerk.

Glasharde zekerheid

Glas is er in alle soorten en maten. Glaszetbedrijven ook. Maar als u een glaszettersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het bedrijf zijn afspraken nakomt. Denk bijvoorbeeld aan een goed onderbouwde offerte zonder onaangename verrassingen, aan een planning die klopt en aan de afgesproken kwaliteit en garanties op materialen en arbeid. Kortom: u wilt zekerheid.

Erkende glaszetters

Gelukkig zijn er veel bedrijven die doen wat zij beloven. Maar welke zijn dat, waar kunt u die vinden en vooral: waaraan herkent u ze? Tot 1996 was het vanzelfsprekend dat iemand die het glaszettersvak uitoefende, vakbekwaam was. Met de versoepeling van de Vestigingswet in 1996, werd het een stuk moeilijker om ‘het kaf van het koren te scheiden’. Daarom heeft de Koninklijke Vereniging FOSAG, Ondernemersorganisatie van de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche reeds in 1995 de AF-Erkenningsregeling opgericht. Hier kunnen uitsluitend bedrijven aan deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s. De deelnemende bedrijven zijn de enige bedrijven die werken volgens leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Daarnaast worden de bedrijven en hun werk periodiek grondig geïnspecteerd door de Stichting AF-Erkenningsregeling.

Voordelen van de AF-erkende glaszetter:

• hij werkt met consumentenvoorwaarden die zijn overeengekomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond
• hij plaatst glas volgens de NEN-normen en/of NPR richtlijnen- u bent verzekerd van een perfecte afwerking
• de fabrieksgarantie op isolerend dubbelglas wordt voor u verzorgd
• u krijgt 5 jaar garantie op levering en plaatsing en nog eens 5 jaar extra garantie na een tussentijdse inspectie in het 5e jaar